Show

Novu godinu dočekajte uz SBTV: zagrijavaju Vas Mata i Marica, Monika i Vedran te Giuliano UŽIVO s Korza

Novu godinu dočekajte uz SBTV: zagrijavaju Vas Mata i Marica, Monika i Vedran te Giuliano UŽIVO s Korza

Slavonskobrodska televizija tradicionalno za zadnji dan godine pripremila je poseban program s kojim se opraštamo do stare i dočekujemo novu godinu. Kroz čak sedam sati programa gledatelji će moći uživati u nastupima folklornih društava, tamburaša te popularnog Giuliana koji će Brođane uvesti u 2023. na brodskom Korzu.

17:00 ZAGRIJAVANJE UZ ODBROJAVANJE

Program tradicionalno počinje u 17 sati s emisijom Zagrijavanje uz odbrojavanje koja se emitira UŽIVO, a kroz čak tri sata gledatelje će svojim šalama i pošalicama, dobrim raspoloženjem voditi provjereni dvojac Mata Baboselac i Marica Grgurević, vrsni poznavatelji folkora i tradicijske baštine. Mati i Marici u studiju će se pridružiti Tamburaški sastav Bečari, Muška pjevačka skupina "Veseli šokci" iz Slavonskog Broda, Ženska pjevačka skupina KUD-a "Ravnica" iz Starih Perkovaca te Muška pjevačka skupna "Biđani" iz Bickog Sela, a za kraj sve će razveseliti svatovskim običajima vesele kuvačice i lajavi čajo iz Velike Kopanice. SBTV u suradnji s partnerima pripremio je bogate nagrade za sretne pozivatelje koji točno odgovore na pitanja Mate i Marice.

20:30 SILVESTROVO ZAJEDNO

Nakon informativne pauze u studio SBTV-a stižu popularni voditelji emisije Nedjeljom zajedno Monika Bjelobrk i Vedran Lovrenčić u posebnoj emisiji Silvestrovo zajedno. Zabavnom dvojcu pridružit će se Tamburaški sastav Sjaj i svojim nastupom dodatno dići atmosferu u najluđoj noći. Osvrnut ćemo se na proteklu 2022. godinu te otkriti očekivanja od 2023.

22:30 DOČEK NOVE GODINE S KORZA - UŽIVO

Prijenos novogodišnjeg programa s Trga Ivane Brlić-Mažuranić u programu SBTV-a kreće u 22:30 sata, a građane na Korzu i gledatelje SBTV-a zabavljat će Tamburaški sastav Rubato te Giuliano & Diktatori. Niti ove godine neće izostati tradicionalni novogodišnji vatromet i novogodišnje čestitke.

Iza ponoći i završetka prijenosa uživo s Korza ostanite uz SBTV jer Vas očekuje najbolja tamburaška glazba u programu Tamburaška rapsodija.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija