Nogometaši Posavine imali su odličnu polusezonu

Ove jeseni je natjecanje u istočnoj skupini Prve Županijske nogometne lige bilo kvalitetnije i neizvjesnije nego u prošloj sezoni.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.01.2022


 Do naslova prvaka jeseni došla je Posavina iz Velike Kopanice koja je za bod bila ispred Zvonimira iz Donje Vrbe, a 3 u odnosu na trećeplasirani Vinogorac. Jamačno su to 3 ekipe koje će se u nastavku sezone boriti za najviši plasman.

Momčad koju je vodio Matijas Jurić imala je 10 pobjeda, dvije neodlučene te je doživjela samo 1 poraz i to u 6. kolu u Brodskom Vinogorju od Vinogorca. To je ujedno i najslabije odigrana utakmica Zelenih iz Velike Kopanice koji još na svom terenu nisu u 8. kolu uspjeli pobijediti Graničar iz Klakara koji im je jedini uzeo bod na njihovom terenu.

Najbolje izdanje Posavina je imala kod kuće protiv Zvonimira iz Donje Vrbe, dok su pobjede u gostima zabilježene u: Vrpolju, Tomici, Gundincima i na kraju u Podcrkavlju. Upravo je taj uspjeh donio jesenski naslov kao i neočekivani poraz Zvonimira u Donjoj Vrbi od Sloge iz Jaruga u posljednjem kolu.

Najviše nastupa ima vratar Davor Dragovan, dok je Ivan Jularić sa 14 golova najbolji klupski strijelac, a Tomislav Zrno je imao 8 asistencija. 

 

Zadnje vijesti

Svako deseto dijete u dobi od 15 do 17 godina bilo je žrtva elektroničkog nasilja

Projekt Kuće Brlić dobitnik nagrade „Simply the best“ za inovativnu realizaciju nove turističke atrakcije

Pod utjecajem droge upravljao vozilom

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto