Show

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

Foto galerija

 Još jedan divan božićni koncert u organizaciji Slavonskobrodske televizije održan je sinoć u Kazališno koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić. Ovoga puta počastila nas je diva Jasna Zlokić i vratila u neka sretna vremena kada je glazba bila glazba, pjevači stvarno pjevači, a ne zabavljači i kada su stihovi imali smisla. Tradicionalni božićni koncert SBTV-a donio je opuštenu atmosferu, a srca publike je lako i brzo osvojila Jasna Zlokić svojim jedinstvenim glasom i mediteranskim šarmom. Brodska publika pokazala je ponovo da želi slušati kvalitetnu glazbu i istinsko pjevačko umijeće, a repertoar dobro poznatih pjesama i vječnih hitova svim posjetiteljima učinio je ovo večer za pamćenje.

Ona je skitnica i naš jedini drug. Ona je Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske, ali i regionalne glazbene scene. U svojoj karijeri 80-ih kada je i cijela glazbena scena na ovim prostorima doživjela kulminaciju, ostvarila je veliki uspjeh. Pjesmom “Skitnica” ostavila je neizbrisiv trag i tako ušla među velikane hrvatske kulture. Poznata Korčulanka osvojila je posjetitelje svevremenskim hitovima Skitnica, Ne znam koji vjetar puše, Ja sam ti jedini drug, Nina nana, Nisam ti se tugo nadala i brojnim drugim hitovima. Jasna Zlokić vratila se na scenu prije dvije godine uspješnom pjesmom “Potrošilo nas vrime”, punih 10 godina od izdavanja svog posljednjeg albuma. Povratak glazbene dive rezultirao je osvajanjem medijske nagrade “Zlatni studio” za pjevačicu godine. Jasna je u veljači razveselila obožavatelje novim singlom „Topli osmijeh“.

Tradicionalni božićni darovni koncert SBTV-a nezaobilazan je događaj na koncertnom kalendaru u Slavonskom Brodu koji donosi jedinstven glazbeni događaj uz najveće i najpoznatije hrvatske glazbenike. I ove godine koncert je imao plemenit cilj, SBTV je darovao obitelj Filipović iz Slavonskog Broda te slavonskobrodsku Opće bolnicu "Dr. Josip Benčević". 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija