Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

Slavonskobrodska televizije ponovo je organizirala jedinstveni glazbeni događaj u Slavonski Brod. Božićni darovni koncert SBTV-a donio je nastup neponovljiva 4 Tenora koji su sinoć oduševili publiku u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić-Mažuranić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.12.2021


 Otkad su se prvi put zajedno pojavili na pozornici, 4 Tenora postali su jedni od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni. Oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih i svjetskih standarda, opernih arija te svojih autorskih pjesama, a tako je bilo sinoć u Slavonskom Brodu. 4 Tenora čine Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hojzak, vrhunski pjevači koji su svojim glasovnim izvedbama oduševili brodsku publiku koja je gotova ispunila dvoranu.

Tradicionalni božićni koncert SBTV-a donio je opuštenu atmosferu, a srca publike lako i brzo su 4 Tenora osvojila mediteranskim šarmom i humorom. Brodska publika pokazala je ponovo da želi slušati kvalitetnu glazbu i istinsko pjevačko umijeće, a repertoar pjesama koje izvode 4 Tenora, izniman talent i prijateljski odnos prema publici kombinacija su koja je koncert u organizaciji SBTV-a učinila večeri za pamćenje.

Kao i svake godine do sada, koncert je imao i darovnu notu, povodom koncerta SBTV-a je uručio donaciju Covid odjelu Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Nikoga briga, a ružno, prijeteće

Vrijedno priznanje dr. Šimi Benešu

Poraz brodskih odbojkašica na domaćem terenu

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane iznenadio i oduševio pravi sveti Nikola!

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić