Na Graničnom prijelazu Stara Gradiška pronađena droga

Dana 9. travnja, oko 14 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski službenici su prilikom obavljanja izlazne granične kontrole, kod 30-godišnjaka pronašli i oduzeli oko 20 grama marihuane.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.04.2021
Na Graničnom prijelazu Stara Gradiška pronađena droga


 Policijski službenici su izrazili sumnju da vozač upravlja osobnim automobilom pod utjecajem opijata te su ga podvrgnuli preliminarnom ispitivanju na prisutnost droga, kojom prilikom je i potvrđena prisutnost na drogu – marihuanu.

Policijski službenici protiv počinitelja podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, Stalna službe u Novoj Gradiški, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Na granici uporabili krivotvorene PCR testove

U subotu, 10. travnja, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, dvoje hrvatskih državljana u dobi od 36 i 28 godina, predočili su policijskim službenicima krivotvorene negativne nalaze PCR testa na COVID-19.

Naime, pri ulaznoj graničnoj kontroli, u 20.25 sati, policijski službenici su provjerom vjerodostojnosti isprava posumnjali da se radi o krivotvorenim PCR testovima, a što je i potvrđeno provedenim kriminalističkim istraživanjem.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave iz članka 278. KZ-a RH, policijski službenici podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Zadnje vijesti

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

Teško ozlijeđen 53-godišnjak prilikom slijetanja s autoceste

Policijski službenici vrlo brzo pronašli i uhitili mlade provalnike

VIJESTI

Rezultati poslovanja poduzetnika

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić