Marušić: Projekti su vrlo zanimljivi i vrijedni, doprinose razvoju društva u cjelini

Županijske potpore poljoprivredi i udrugama vatrogastva

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.04.2022
Marušić: Projekti su vrlo zanimljivi i vrijedni, doprinose razvoju društva u cjelini


 U nazočnosti župana Danijela Marušića, njegova zamjenika Marka Šimića te predstavnika udruga vatrogastva i poljoprivrede danas u velikoj vijećnici županijske uprave Brodsko-posavske su potpisani ugovori za kapitalne donacije za sufinanciranje kupnje vatrogasne opreme odnosno dodjeli financijskih sredstava za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga od interesa za Brodsko-posavsku županiju iz područja poljoprivrede.

- Kad je riječ o dodjeli financijskih sredstava za financiranje jednokratnih udruga od interesa za Brodsko-posavsku županiju iz područja poljoprivrede danas potpisujemo ugovore vrijedne 540.000 kuna. Hvala vam svima koji ste sudjelovali na ovom javnom natječaju. To su projekti koji su vrlo zanimljivi, zahvaljujem vama svima to što ste aktivni, što svatko u svome dijelu pridonosite razvoju i poljoprivrede i cjelokupnog društva. Ponavljam, projekti su vrlo zanimljivi i vrlo vrijedni, želim vama sve najbolje, u isplatu ovih novčanih potpora ići ćemo vrlo brzo, za sve tehničke detalje sa tim u vezi slobodno nam se obratite-kazao je u prigodi potpisivanja ugovora brodskoposavski župan Danijel Marušić. 

Sat ranije, također u velikoj županijskoj vijećnici, potpisani su ugovori za dodjelu financijskih sredstava za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga od interesa za Brodsko-posavsku županiju iz područja vatrogastva za 2022.godinu. Potpore su odobrene temeljem javnog natječaja, a dodijeljene su: DVD-u Podckravlje 40.000 kuna, DVD-u Sibinj 40.000 kuna, DVD-u Brodski Stupnik 40.000 kuna, DVD-u Garčin 40.000 kuna, DVD-u Seoce 39.952,50 kuna, DVD-u Lužani 39.999,98 kuna, DVD-u Srednji Lipovac 40.000 kuna, DVD-u Ljupina 39.471,38 kuna, DVD-u Velika Kopanica 40.000 kuna, DVD-u Cernik 40.000 kuna, te DVD-u Magić Mala 3000 kuna. 

Zadnje vijesti

Nikoga briga, a ružno, prijeteće

Vrijedno priznanje dr. Šimi Benešu

Poraz brodskih odbojkašica na domaćem terenu

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane iznenadio i oduševio pravi sveti Nikola!

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić