Sport

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

 Osim uprave, pa stručnog i igračkog dijela, sada je klub na službenoj konferenciji za novinare predstavio svog tehničkog sponzora. Naravno da nova liga traži puno ozbiljniji rad svih u klubu što se pokazalo i u ovom dijelu.

U posljednje 3 godine Marsonia ima istog dobavljača sportske opreme, a to je tvrtka JAKO koja zajedno s Brođanima ulazi u 4. godinu suradnje koja će biti puno izraženija. Plasman kluba u jedinstvenu Drugu ligu koja je 3 rang natjecanja pridonio je tome da klub na službenoj konferenciji za novinare predstavi svog tehničkog sponzora.

- Zadovoljstvo mi je što će tvrtka JAKO i dalje biti s nama jer imamo vrlo dobru suradnju. Razgovarali smo o izgledu dresova za novu sezonu te smo ih odlučili pokazati na ovoj konferenciji za novinare. - rekao je predsjednik Marsonije Dubravko Galović. 

- Marsonia je napravila jedan veliki iskorak u Drugu ligu te smo mi odlučili da moramo dati svoj obol te ćemo u novoj sezoni klub pratiti na malo većoj razini nego je to bilo do sada. Ovo su unikatni dresovi koje nema nitko u Hrvatskoj, dok JAKO oblači klubove poput: Slaven Belupa, Cibalije, Solina, Croatije iz Zmijavaca i ostalih. Na utakmici 1. kola protiv Opatije tvrtka JAKO organizirat će za sve navijače razne poklone kao i službeni dres, pa razno, razne majice sa simbolima naše Marsonije. Pozivam sve da podrže Marsoniju u novoj sezoni jer teško da će predsjednik Galović to sve moći sam izdržati. - riječi su Ante Gojevića predstavnika tvrtke JAKO Hrvatska.

Nakon nekoliko sezona Marsonia će ponovno imati svoje tradicionalne dresove u prugastoj Bijelo – crnoj boji. Oni su za domaće utakmice, dok je novost gostujući dres plave boje sa zlatnim detaljima. Njih su na konferenciji za novinare nosili kapetan kadeta Marin Petrović i njegov zamjenik David Katić. Novi dresovi Marsonije za novu sezonu bit će dostupni svim navijačima iza 15. kolovoza kada će klub na svojim stranicama objaviti sve detalje i na web shopu tvrtke JAKO Hrvatska.

Za Marsoniju još nije završio prijelazni rok te je moguće dovođenje igrača na poziciji sredine terena ukoliko se ukaže prilika. Do sada su nogometaši Marsonije odigrali 5 prijateljsko – pripremnih utakmica, dok iza sebe imaju nastupe na memorijalnim turnirima u Ruščici i Donjim Andrijevcima. U svojoj 6. provjeri Bijelo – crni ove subote, 6. kolovoza gostuju u Odžaku, dok su sutradan u nedjelju u Jarugama kod Sloge protiv koje će igrati kombinirana postava.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija