Marko Kutlić i Arija Rizvić zajedno u spotu za novu pjesmu „Budi moja noć“

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je pjesmu naziva “Budi moja noć”.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.03.2021


 Ovoga puta Marko, inače rodom iz Slavonskog Broda,  se odlučio za nešto drugačiji zvuk nego inače, a iznimne vokalne sposobnosti mladog pjevača ponovno su došle do izražaja.

Novu je pjesmu objavio nakon gotovo godinu dana stanke, što komentira: „Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći.“

Uz Marka se u videospotu pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, a ovaj par pokazao se kao dobitna kombinacija i u nedavnom showu Zvijezde pjevaju, gdje su osvojili prvo mjesto, stoga njihova daljnja suradnja nimalo ne iznenađuje.

Ovaj emotivan spot snimljen u Gorskom kotaru, odiše jedinstvenom atmosferom koju je komentirala i Arija: 

“Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotara i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ‘vibe’ kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put kada sam čula pjesmu odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radijskim postajama.”

Pjesmu „Budi moja noć“ potpisuje sam Marko, u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo, dok je videospot režirao i snimao Josip Ninković.

foto: Ivan Ojdanić

Zadnje vijesti

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

Stručni studij Drvne tehnologije upisuje drugu generaciju studenata u Vinkovcima

Kako je baka Manda proslavila stoti rođendan!

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić