Lana Valentić (17) iz Novog Varoša nova je Miss Brodsko-posavske županije!

NOVA GRADIŠKA - Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, Brodsko udruženje mladih i najmlađih ponovno je organiziralo izbor za Miss Brodsko-posavske županije za Miss Hrvatske 2022. Odlukom 12-članog stručnog žirija, nova je Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić (17) iz Novog Varoša, učenica Gimnazije u Novoj Gradiški, a njezine su pratilje Mihaela Tekić (18) i Ariana Ladišić (20), obje iz Slavonskog Broda!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 17.07.2022
Lana Valentić (17) iz Novog Varoša nova je Miss Brodsko-posavske županije!


 Izbor je održan po prvi puta u Novoj Gradiški, u subotu, 16. srpnja, a crvenim tepihom na novogradiškom Korzu,  stručnom žiriju i publici na terasi Maestro Vintage bara, predstavilo se 12 djevojaka - finalistica castinga prethodno održanom u Slavonskom Brodu i u Novoj Gradiški. 
 
Odlukom 12-članog stručnog žirija, kojim je predsjedala Maja Vračarić, vlasnica licence i direktorica Direkcije Miss Hrvatske za Miss svijeta, odrabrane su tri najljepše djevojke, a pobjednica će predstavljati Brodsko-posavsku županiju na nacionalnom izboru u listopadu ove godine. 
 
Druga pratilja je Ariana Ladišić (20) iz Slavonskog Broda, prva pratilja Mihaela Tekić (18) također iz Slavonskog Broda, a nova je Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić (17) iz Novog Varoša, učenica Gimnazije u Novoj Gradiški. 
 
"Hvala svima, uistinu nisam očekivala pobjedu, jer su sve djevojke bile predivne. Sretna sam i jedva čekam da se sada dobro zabavim i opustim, jer su iza nas dva dana iznimno zahtjevnih priprema. Na Izbrou za Miss Hrvatske predstavit ću našu županiju i svoju rodnu Novu Gradišku u najboljem svijetlu i radujem se upoznati nove djevojke i sklopiti nova prijateljstva", izjavila je nakon proglašenja nova Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, kojoj je krunu predala Miss Brodsko-posavske županije za 2019. Iva Rosandić, a lentu gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić. 
 
Finalistice su se predstavile u tri izlaska na crveni tepih: u dnevnim i svečanim večernjim haljinama te u vjenčanicama svjetskih modnih brendova. Koreografiju potpisuje Alma Gavran, za casting je bila zadužena Mateja Bilješković, a izvršna organizatorica i direktorica programa Izbora je Mihaela Deanović iz Brodskog udruženja mladih i najmlađih, koje uspješno i ustrajno djeluje u svijetu glamura i ljepote već 31 godinu. Vlasnici licence Izbora Miss Brodsko-posavske županije su Goran Gavranić i Ivan Ostopany.  

Za zabavni dio programa Izbora pobrinuo se Matej Predojević sa svojim bendom.
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Svako deseto dijete u dobi od 15 do 17 godina bilo je žrtva elektroničkog nasilja

Projekt Kuće Brlić dobitnik nagrade „Simply the best“ za inovativnu realizaciju nove turističke atrakcije

Pod utjecajem droge upravljao vozilom

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto