Sport

Košarkaše Marsonije očekuju kvalifikacije za plasman u Prvu ligu

Košarkaše Marsonije očekuju kvalifikacije za plasman u Prvu ligu

U srijedu, 26. travnja u Virju počinju kvalifikacije za plasman u jedinstvenu Prvu Hrvatsku košarkašku ligu koja je 2. rang natjecanja. Nastupa pet prvaka iz drugoligaških regija, dok će Slavoniju i Baranju predstavljati prvak regije istok KK Marsonia.

Prvi protivnik Brođanima u srijedu, 26. travnja od 20 sati je domaći Podravac iz Virja, dok će dan kasnije u četvrtak, 27. travnja u 2. kolu Brođani igrati protiv Mislava iz Podstrane.

Košarkaši Marsonije u petak bit će slobodni, dok ih u subotu, 29. travnja očekuje Crikvenica, a sutradan u nedjelju, 30. travnja Sesvete.

Klub organizira i navijački autobus za sve one koji žele ići i podržati slavonskobrodske košarkaške na putu prema jedinstvenoj Prvoj ligi. Prvih 30 koji se jave Vladi Novakoviću na 098340517 imaju osiguran put do Virja na koji se kreće u 9 sati u srijedu kao i ulaznicu na utakmicu.

Velika želja kluba bila je da se ove kvalifikacije odigraju u Slavonskom Brodu, dok do toga nije došlo, pa klub sve one željne dobre košarke vode u Virje. Naravno da će momčadi Igora Kovačevića trebati puna podrška s tribina, dok će Marsonia nastupiti u svom najjačem sastavu.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija