Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja

Slavonskobrodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia i ove jeseni organizirao je tečaj ronjenja za početne (R1) i napredne kategorije (R2), koje je uspješno završila još jedna generacija ronilaca.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 13.10.2020


Teoretski dio tečaja organiziran je u predavaonici u samome Klubu, a praktični pak na Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu. Prošloga tjedna završni je dio tečaja održan je na moru, u Selcu pokraj Crikvenice, uz pomoć domaćina Ronilačkog kluba Mihurić. Ondje su tečajci održali završne vježbe pred praktični ispit, kojega su na kraju svi položili – 7 njih za R1 i troje za R2 kategoriju. 

Tečaj za početnu kategoriju uspješno su položili: Maja Bokan, Anton Pretkalaj, Tomislav Didović, Fran Balunović, Ninoslav Balunović, Matej Paunov i Ivan Paunov, a za naprednu kategoriju Miro Matković, Perica Odobašić i Patrik Matej. Najboljim 'tečajcem' proglašen je Fran Balunović.

Tako je brodski Klub podvodnih aktivnosti bogatiji za još 7 novih ronioca i trojicu naprednih, koji su svoj trud okrunili novim znanjem i vještinama u ronjenju za što su dobili i diplome, a kroz sve te izazove proveli su ih njihovi instruktori Ines Pavušin, Dalibor Tomičević i Ivan Matok.
 

Zadnje vijesti

Svako deseto dijete u dobi od 15 do 17 godina bilo je žrtva elektroničkog nasilja

Projekt Kuće Brlić dobitnik nagrade „Simply the best“ za inovativnu realizaciju nove turističke atrakcije

Pod utjecajem droge upravljao vozilom

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto