Jelena Ivezić (37) - kandidatkinja HDZ-a za novu načelnicu Općine Oriovac

Hrvatska demokratska zajednica na predstojeće svibanjske lokalne izbore izlazi sa samostalnom listom kandidata i za općinsko vijeće Općine Oriovac, a jučer je predstavila i kandidatkinju za načelnicu te Općine, te najvažnije projekte iz svog izbornog programa.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 13.04.2021


Jelena Ivezić, 37-godišnja profesionalna košarkašica, diplomantica zagrebačkog međunarodnog sveučilišta Libertas – glavni je adut HDZ-a za svibanjske lokalne izbore u općini Oriovac i kandidatkinja za novu oriovačku načelnicu. U svom današnjem predstavljanju javnosti, Jelena Ivezić kazala je kako joj je 20-godišnja karijera profesionalne sportašice donijela iskustvo zdravog natjecateljskog  duha i spoznaju da se samo radom može postići uspjeh.

A za svoju politiku vođenja i razvoja Općine Oriovac zacrtala je tri smjera: prvo želi osnovati lokalnu Agenciju za europske fondove i nacionalna bespovratna sredstva za realizaciju novih razvojnih infrastrukturnih, gospodarskih i turističkih projekata. Drugo, vodit će, kaže, posebno računa o poboljšanju kvalitete životnog standarda svih mještana općine kroz jačanje demografske i pronatalitetne politike. Osigurat će, dodaje, besplatni Internet na području cijele općine i mogućnost besplatne izrade web portala za sve zainteresirane poduzetnike.

Smjernice izbornoga programa i kandidaturu Jelene Ivezić podržala je županijska organizacija HDZ-a na čelu s njezinim predsjednikom i saborskim zastupnikom  Perom Ćosićem. 

 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

Teško ozlijeđen 53-godišnjak prilikom slijetanja s autoceste

Policijski službenici vrlo brzo pronašli i uhitili mlade provalnike

VIJESTI

Rezultati poslovanja poduzetnika

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić