Show

Jasna Zlokić na božićnom koncertu Slavonskobrodske televizije

Jasna Zlokić na božićnom koncertu Slavonskobrodske televizije

 Tradicionalni božićni koncert održat će se u subotu, 3. prosinca u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić. Kao i svake godine koncert ima i darovnu notu, povodom koncerta SBTV-a će donirati Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaji su u Brod-turistu (u radno vrijeme) te na blagajni SBTV-a od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati i subotom od 9 do 12. 

Ona je skitnica i naš jedini drug. Ona je Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske, ali i regionalne glazbene scene. U svojoj karijeri 80-ih kada je i cijela glazbena scena na ovim prostorima doživjela kulminaciju, ostvarila je veliki uspjeh. Pjesmom “Skitnica” ostavila je neizbrisiv trag i tako ušla među velikane hrvatske kulture.

Poznata Korčulanka osvojila nas je svevremenskim hitovima Skitnica, Ne znam koji vjetar puše, Ja sam ti jedini drug, Nina nana, Nisam ti se tugo nadala i brojnim drugim hitovima...

Jasna Zlokić vratila se na scenu prije dvije godine uspješnom pjesmom “Potrošilo nas vrime”, punih 10 godina od izdavanja svog posljednjeg albuma. Povratak glazbene dive rezultirao je osvajanjem medijske nagrade “Zlatni studio” za pjevačicu godine. Jasna je u veljači razveselila obožavatelje novim singlom „Topli osmijeh“.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija