Ivan Dečak i 'Vatra' 'zapalili' atmosferu u Oriovcu

ORIOVAC - Vatrena atmosfera sinoć u oriovačkom Društvenom domu: mnoštvo mladih okupio je koncert popularnog virovitičkog benda Vatra, koji je i neke starije generacije na jednu večer vratio u dobra stara rock vremena...

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 23.04.2022
Ivan Dečak i 'Vatra' 'zapalili' atmosferu u Oriovcu


 Prvi put sviramo u Oriocu, oduševljeni smo mjestom, ljudima, dobrodošlicom, organizacijom, i što reći - idemo se zabaljati! - rekao je uočui početka koncerta Ivan Dečak, frontmen benda Vatra, koji je sinoć 'zapalio' publiku u Društvenom domu u Oriovcu. 

I, zaista, zabave nije nedostajalo do dugo uvečer. Sve u prigodi proslave Dana općine Oriovac. Dar je to, kažu organizatori, svim mladima koji se u Oriovac vraćaju izdaleka, ali i svima koji su izdržali dvije godine – bez koncerata! A i sami glazbenici, rekao nam je Dečak, poželjeli su se koncerata, pjevanja i druženja s ljudima. U pripremi je, kaže, novi, deseti studijski album 'Vatre', ali i niz koncerata među kojima uskoro i u Slavonskom Brodu.

'Najavljujem koncert u Slavonskom Brodu, 4. lipnja, u sklopu proslave 130 godina Ožujskog piva. Bit će to sjajan glazbeni događaj, radujem se svirci, nismo dugo svirali u Brodu, ali Brodu se osjećamo kao doma", rekao je Ivan Dečak. 
 
 
Kao doma u Oriovcu su se osjećali sinoć i mladi Davoraši – tamburaši iz popularnog sastava Lengeri, koji su nastupili kao predgrupa . Dugo nije orila slavonska pjesma, priznaje i oriovački načelnik Antun Pavetić, i sam tamburaš, pa je ovo bila prigoda da se u Oriovcu ponovno zasvira i zapjeva.
 
 
Koncert je trebao biti pod velikim šatorom na nogometnom stadionu NK Oriolika, no zbog lošeg vremena, premješten je u Društveni dom, što nije umanjilo dobar odaziv. 
 
 
 
 
 Foto: Ivica Vlašić
 
 
 
     

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto