Inicijativa mladih Brođana "Brod Event" donosi sva događanja u Brodu i okolici

Ukoliko ste imali želju češće posjećivati događanja u Slavonskom Brodu, ali za sve događaje čujete tek nakon što se dogode, možete dalje s lakoćom zato što je mlada ekipa koja stoji iza stranice Brod Event razmišljala upravo o vašim potrebama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.11.2022


 Naime, Barbara Hiller - osnivačica Brod Eventa, također se našla upravo pred ovakvim problemom stoga je samoinicijativno započela s izradom web stranice Brod Event. Ono što karakterizira Brod Event je volonterski rad koji je za sada i neprofitnog oblika. Pomoću web stranice te prisutnosti na Facebooku i Instagramu, Barbara svakodnevno objavljuje najave za sva događanja u Slavonskom Brodu i okolici. Na ovaj način, pratitelji Brod Eventa na jednom mjestu mogu se informirati o nadolazećim događanjima. Ova inicijativa pokazala se poprilično uspješnom jer za samo šest mjeseci prikupili su preko dvije tisuće pratitelja na Facebooku i oko 800 pratitelja na Instagramu.

Uz ovakav pozitivan trend, brodska publika pokazuje zainteresiranost za raznolika događanju u gradu, a uz svakodnevne objave Brod Eventa, ne može se ni reći da "u Brodu nema događanja".

Ostanite i vi informirani o događanjima u gradu na poveznici brodevent.hr i Facebook stranici Brod Event i Instagram profilu @brod_event.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto