Igor Đaković (48), kandidat HDZ-a za načelnika Općine Bukovlje

Hrvatska demokratska zajednica predstavila je svog kandidata za općinskog načelnika i listu kandidata za općinsko vijeće za svibanjske lokalne izbore za Općinu Bukovlje. U izbornom programu naglasak im je na demografskom oporavku, gospodarskom razvitku, obrazovanju i zapošljavanju mladih i revitalizaciji sela na području općine.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 09.04.2021


 Igor Đaković, 48-godišnji hrvatski ratni vojni invalid, otac četvero djece, dosadašnji volonter zamjenik općinskog načelnika, HDZ-ov je kandidat za načelnika Općine Bukovlje i nositelj izborne liste te stranke. Prioritet mu je, rekao je rješavanje gorućeg problema – pitke vode koju pojedina sela u općini još nemaju. Osim izgradnje dječjeg vrtića,  Doma za starije i nemoćne, novog društvenog doma u Vranovcima, među prioritetima HDZ-a u Općini Bukovlje su i programi za obrazovanje i zapošljavanje mladih te stvaranje uvjeta za njihov ostanak u općini, briga o starima i nemoćnima, kao i revitalizacija zapuštenih sela i prirodnih potencijala.

"Oslanjajući se na znanja i iskustva ljudi  uključenih u razvoj programa, vjerujemo da imamo kvalitetan program i viziju razvoja naše Općine. Moj tim ljudi, na čelu sa mnom, u sljedeće četiri godine želi stvoriti općinu po mjeri čovjeka u kojoj su osigurani jednaki uvjeti za život svim mještanima. To je općina kakvu zaslužujemo i mi i naša djeca. Naša je obveza, uz brigu o starima i nemoćnima, ulagati u obrazovanje, zapošljavanje i poticanje mladih ljudi na ostanak u općini Bukovlje. 

Želimo uspostaviti jaču i kvalitetniju javnu upravu koja je u svakom trenutku spremna voditi brigu o svakom pojedincu i uvijek biti na raspolaganju. Transparentnijom i boljom preraspodjelom sredstava iz proračuna osigurat ćemo ravnomjerniji razvoj svih naselja u Općini. 

U proteklom mandatu obnašao sam dužnost zamjenika načelnika kao nezavisni kandidat. Uz uvažavanje dosadašnjeg rada vladajuće koalicije u Općini Bukovlje nisam imao dovoljno podrške za pokretanje važnih projekata. Planirani projekti doprinijeli bi razvoju Općine i poboljšali bi kvalitetu svih mještana. Iz navedenih razloga odlučio sam se kandidirati za načelnika Općine Bukovlje kako bih nastavio raditi na boljitku i razvoju naše općine. 

Nadam se kako sam svojim dosadašnjim radom i zalaganjem opravdao vaše povjerenje i da ćete mi ukazati povjerenje na predstojećim izborima za načelnika Općine Bukovlje. Uvjereni smo da uz naše znanje, poštenje, sposobnosti i volju, te uz vašu pomoć imamo snagu zajedno stvoriti bolju Općinu Bukovlje", rekao je Igor Đaković. 

Podršku je Igoru Đakoviću i njegovim odabranicima na izbornoj listi dao i brodsko posavski župan Danijel Marušić.

 

Zadnje vijesti

Teško ozlijeđen 53-godišnjak prilikom slijetanja s autoceste

Policijski službenici vrlo brzo pronašli i uhitili mlade provalnike

Prvi domaći poraz nogometaša Marsonije od Vuteks Sloge u najgorem trenutku

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić