Vijesti

Godina iza nas bila je dobra i zadovoljni smo

Godina iza nas bila je dobra i zadovoljni smo

 Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara priredio je tradicionalni božićno-novogodišnji prijam za novinare i predstavnike medijskih kuća koji djeluju na području grada Slavonskog Broda. U ugodnom ozračju bilo je i pitanja i za tzv.lokalne teme od koristi za građane Slavonskog Broda, kako sve to unaprijediti.

-Želim vam puno zdravlja, sreće i uspjeha u vašem poslu, ali i da budete što više sa svojim obiteljima. Mislim da je iza nas dobra godina i da možemo biti zadovoljni. Uspjeli smo realizirati sve gradske projekte koje smo planirali i za što smo povukli značajna europska sredstva. Vama bih zahvalio, bez vašeg objektivnog izvještavanja naši sugrađani ne bi imali informacije, ne bi znali što se događa, što se radi i gradi u našem gradu. Zahvaljujući vašem pisanju, ali i prenošenju naših informacija, došli smo do naših građana. Sve to zahvaljujući vama, vašim medijskim kućama, vašem radu-kazao je gradonačelnik Duspara. 

Novinare je u toj i takvoj prigodi štošta zanimalo, poput odvoza komunalnog otpada po novom sustavu, iz kućanstava, naselja,  i aktualnosti u vezi sve većeg ilegalnog priljeva migranata na područje Slavonskog Broda, i dr. 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija