Vijesti

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Foto galerija

Dobro poznata lokacija na Kennedyevom trgu kod fakulteta Ekonomije u Zagrebu, već se više desetljeća veže uz Brođane. U nizu od nekoliko kafića, jedan je oduvijek bio omiljeno odredište studentica i studenata koji su došli u Zagreb, naravno jer su ga i držali Brođani, ali tradicija se nastavila sve do danas, pa je tako Caffe Bar & Night Club Urban, kao u dobra stara vremena, okupio više od 200 Brođana na jednome mjestu. 

Noć Brođana bila je u organizaciji Udruge Marsonia Zagreb. Predsjednik Udruge, Ivan Marić, u obraćanju gostima, rekao je kako će prihod od plaćenih ulaznica preusmjeriti na odjel pedijatrije Opće bolnice dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu i to već za ovaj Božić. Članovi Udruge s bolnicom su dogovorili aktivnost kojom će pokušati razveseliti djecu koja nažalost ne mogu biti kod kuće za Božić i iznenaditi ih nečim lijepim. 

Udruga ovime najavljuje kako su tek na početku svoga djelovanja, i kako tek slijede ozbiljnije humanitarne aktivnosti i objava dugoročnih ciljeva, koji imaju zajednički nazivnik – za ljepšu budućnost Slavonskog Broda, ali i Brođana u Zagrebu.
 
U FOTOGALERIJI možete vidjeti samo dio atmosfere s Noći Brođana u Urbanu.
 
 

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija