Vijesti

Ezopove basne s dvije strane pozornice predstava je koju morate pogledati

 Ezopove basne publika prvi puta gleda s obje strane gledališta. I dok jedan dio publike gleda standardnu predstavu, druga prvi puta ima priliku vidjeti kako to izgleda s druge strane, iza pozornice.

Svojevrsni mali kazališnih eksperiment ispao je pun pogodak. Tako je barem reagirala publika koja je predstavu prvo gledala s jedne, a zatim i s druge strane.

Scensku verziju Ezopovih basni za brodske kazalištarce radio je ponovno uigran tim. Uz redatelja Marija Kovača tu su i dramaturginja Kristina Kegljen, koreograf Branko Banković, glazbu je radio Andrija Rudić, oblikovanje lutaka Ana Sekulić, kostimografiju potpisuje Nikolina Miletić, a scenografiju Ivan Barišić. 

Izvanredan autorski tim u suradnji s isto takvim slavonskobrodskim glumcima stvorio je još jedan kazališni proizvod koji će publiku nasmijati, zabaviti, naučiti neke životne lekcija i prvi puta pokazati pravo naličje jedne kazališne predstave. Zbog svega toga jedina etiketa koju ovoj predstavi možemo dodati je "obavezno pogledati". 

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija