Ezopove basne s dvije strane pozornice predstava je koju morate pogledati

"Evo poze Ezopove" novi je kazališni naslov u repertoaru Kazališne družine "Ivana Brlić Mažuranić" koji je premijerno pred publikom odigrana ovoga vikenda.

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.10.2020


 Ezopove basne publika prvi puta gleda s obje strane gledališta. I dok jedan dio publike gleda standardnu predstavu, druga prvi puta ima priliku vidjeti kako to izgleda s druge strane, iza pozornice.

Svojevrsni mali kazališnih eksperiment ispao je pun pogodak. Tako je barem reagirala publika koja je predstavu prvo gledala s jedne, a zatim i s druge strane.

Scensku verziju Ezopovih basni za brodske kazalištarce radio je ponovno uigran tim. Uz redatelja Marija Kovača tu su i dramaturginja Kristina Kegljen, koreograf Branko Banković, glazbu je radio Andrija Rudić, oblikovanje lutaka Ana Sekulić, kostimografiju potpisuje Nikolina Miletić, a scenografiju Ivan Barišić. 

Izvanredan autorski tim u suradnji s isto takvim slavonskobrodskim glumcima stvorio je još jedan kazališni proizvod koji će publiku nasmijati, zabaviti, naučiti neke životne lekcija i prvi puta pokazati pravo naličje jedne kazališne predstave. Zbog svega toga jedina etiketa koju ovoj predstavi možemo dodati je "obavezno pogledati". 

 

Zadnje vijesti

Kladionice sa bonusima bez depozita

93 novooboljelih od Covid-19 u proteklih 48 sati

Adari snimila spot za pjesmu "Na dalekoj obali"

FOTO GALERIJA

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu