Ekipe TEP-a pobjednici sportskih susreta povodom 100 godina Đure Đakovića

100 godina jedne industrije u gradu nije mala stvar. Upravo ovu obljetnicu obilježava 2021. godine metaloprerađivačka industrija u Slavonskom Brodu. Nakon nedavnog otvorenja izložbe, na red su došli i sportski susreti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.05.2021


 Žene su se natjecale u pikadu i to četiri ekipe. Đuro Đaković Montaža, TEP, Specijalna vozila i Aparati. Najpreciznije su bile djelatnice Termoenergetskih postrojenja.

Dečki su se pak natjecali u nogometu. Organiziran je malonogometni turnir. Vještine s loptom odmjerilo je osam ekipa i to iz Đuro Đaković Montaže, Kompezatora, TEP-a, Alatnice, Specijalnih vozila, Strojne obrade, Aparata i Energetike i infrastrukture. Neki su se pokazali i kao vrsni nogometni znalci. Lijepih pogodaka nije nedostajalo. U polufinale su ušli Montaža, TEP, Strojna obrada i Specijalna vozila. Prije same završnice, utakmica za treće mjesto, a gdje je Strojna obrada pobijedila Montažu. Najviše publike, očekivano, okupilo je finale, a koje je bilo napeto do samog kraja. Za Tepovce se slobodno može reći da su izdominirali sportskim igrama. Nakon pobjede žena u pikadu i dečki su osvojili najveću nagradu u nogometu pobijedivši Specijalna vozila. Nagrada za najboljeg igrača otišla je u ruke Stipe Gavranića.

No, nogomet i nije bio u prvom planu. To je ipak druženje. Dobre atmosfere nije nedostajalo. Radi se gotovo 365 dana u godini, stoga jedan dan za opuštanje dobro dođe. Organizacija je u rukama Sindikalnih predstavnika. Podršku daju i predstavnici sindikata metalaca na razini cijele Hrvatske.

U planu su ove godine i dodatne aktivnosti, a svi se pak nadaju da će ovo prerasti u tradiciju kao što je i metaloprerađivačka industrija u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Čuvajte se vrućine, usred smo toplinskog vala

Pleterničanka Ana Baketarić pobjednica Zlatnog glasa zlatne doline, požeški TS Paori osvojili publiku

Sutra obilježavanje Svjetskog dana glazbe

NAJČITANIJE DANAS

Međunarodni festival tamburaških pjesama

Pleterničanka Ana Baketarić pobjednica Zlatnog glasa zlatne doline, požeški TS Paori osvojili publiku

FOTO GALERIJA

Sjećanje na djecu poginulu u Domovinskom ratu "Mali križ - velika žrtva"

Završio 5. VukovART: Vukovarsku galeriju obogatilo deset vrhunskih street art djela

Obilježen Dan Općine Okučani

Tisuće hodočasnika na slavlju svetkovine svetog Antuna u Podvinju

Srebrni jubilej građenja žive Crkve u brodskoj župi Bezgrešna Srca Marijina