Show

Dvije Miss Universe Hrvatske dolaze iz Brodsko-posavske županije, a uskoro kreće i novi izbor

Dvije Miss Universe Hrvatske dolaze iz Brodsko-posavske županije, a uskoro kreće i novi izbor

 Biti Miss Universe Hrvatske već je godinama stvar prestiža jer pobjednice ovog izbora po mnogočemu zaslužuju biti predstavnice Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Universe.

Ljepotice iz svih krajeva svijeta, jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena u prosincu ove godine u El Salvadoru natjecati će se za pobjedu i krunu vrijednu 5 i pol milijuna Eura.

Do sada je 25 djevojaka nosilo titulu Miss Universe Hrvatske, a dvije dolaze iz Brodsko-posavske županije. 2017. godine titulom se okitila Shanaelle Petty iz Slavonskog Broda, a godinu kasnije Mia Pojatina iz Nove Gradiške.

Arijana Podgajski, aktualna Miss Universe Hrvatske početkom svibnja predati  će krunu svojoj nasljednici koju ovim putem pozivamo da se prijavi na izbor putem službene web stranice i ispuni prijavnicu  na miss-universe-croatia.hr jer castinzi u potrazi na najljepšom Hrvaticom uskoro kreću. 

Barbara Filipović, Ivana Mišura i Barbara Ljiljak

Ivana Paris, Ivana Delač i Jelena Glišić

Kristina Čerina, Ivana Gržetić i Renata Lovrinčević

Marijana Kužina, Maja Cecić Vidoš, Marijana Rrupčić i Jelena Maroš

Mia Pojatina, Biljana Mančić i Lana Obad

Mia Rkman, Arijana Podgajski i Mirna Naiia Marić

Sarah Ćosić, Melita Fabečić i Natalija Prica

Shanaelle Petty, Snježana Lončarević i Ora Ivanišević

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija