Dominik & Co. predstavljaju spot za jednu od najemotivnijih balada, Ljubav dođe sama od sebe

Dominik & Co., sve popularniji bend iz Slavonskog Broda, snimio je novi spot za pjesmu Ljubav dođe sama od sebe, koja bi vrlo brzo mogla postati jedan od njihovih najvećih i najslušanijih hitova.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.12.2019


 Pjesma Ljubav dođe sama od sebe emotivna je balada, pomalo adventskoga duha, u kojoj je autor Željko Zovko dočarao ono što je za njega ljubav, a u njegovim riječima i glazbi se, sasvim sigurno, može pronaći svatko od nas. Pjesma je snimljena u minimalističkom aranžmanu Zlatka Čošića, u kojem u prvi plan dolaze vokalne sposobnosti i emotivna interpretacija Dominika Blaževca, frontmena benda sjajnih pjevačkih mogućnosti.

Dominik & Co. su za ovu pjesmu snimili i spot u režiji Darija Lepoglavca u kojem su glavne uloge preuzeli iznimno talentirani mladi glumci Josipa Anković i Miro Čabraja. Spot je sniman iz jednog kadra, a fokus je upravo na emotivnoj poruci koju nosi ova balada.

„Ova je pjesma za mene posebna od prvog slušanja, jednostavno me dira svaki put kad ju čujem, a evo, nadam se da će dirnuti i mnoga druga srca. Spot je pomalo kazališni i stavlja poruku pjesme u prvi plan, a to mi se jako sviđa.“, kaže Dominik.

Iza Dominika i njegove ekipe je album prvijenac U ime ljubavi, izdan pod Croatia Recordsom. U ime ljubavi nije samo naziv albuma nego i riječi koje savršeno opisuju energiju koja isijava iz 10 pjesama. Osim naslovne tu su još i njegovi drugi uspješni singlovi poput Kišobran za dvoje, Moja jedina, Poljubi me, Ako te pitaju, ali i potpuno nove pjesme Zauvijek, Ključevi od snova i Ljubav dođe sama od sebe.

Pjesme su ljubavne, a Dominik & Co. su super ekipa vrhunskih glazbenika ispred kojih je, sasvim sigurno, sjajna budućnost. Osim što sjajno funkcioniraju u studiju, live svirka im je domaći teren. Puno iskustva, veliko znanje i prava energija je upravo ono što ima Dominikov bend. Oni su bend sa stilom koji jednostavno morate doživjeti na nekom od njihovih koncerata. 

Album U ime ljubavi možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

 

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto