Deset godina studija za njegu kose i tijela "Black & White"

Studio za njegu kose i tijela Black & White u Slavonskom Brodu proslavio je 10. rođendan! Ovaj ekskluzivni beauty salon u Štamparevoj ulici kroz desetljeće rada podignuo je razinu svojih usluga na najvišu razinu, na zadovoljstvo svojih poslovnih partnera i brojnih klijenata, cijeneći primarno međusobnu lojalnost...

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 03.06.2022
Deset godina studija za njegu kose i tijela "Black & White"


Studio za njegu kose i tijela Black&White počeo je s radom 1.4.2012. godine. Kvaliteta usluge, zadovoljstvo klijenata i praćenje najnovijih trendova osnova su rada ove mlade ekipe, koju čine tri frizerke, dvije kozmetičarke i jedan ekomonist.

U ugodnom, opuštajućem i moderno uređenom prostoru u ulici Andrije Štampara 73a, pronaći ćete kompletnu njegu kose i tijela: frizerske usluge, kozmetičke tretmane njege lica i tijela, masaže, ležeći i stojeći solarij, manikuru i geliranje noktiju, medicinsku i rusku pedikuru, depilaciju voskom, šećernom pastom i epilaciju lica koncem, izbjeljivanje zubi Magic White sistemom, profesionalno šminkanje, ali i proizvode za kućnu njegu Afrodita i Schwarzkopf Professional, podsjećaju vlasnice Ana i Ivana Milardović.
 
 
Black&White je već treću godinu Master salon Schwarzkopf Professionala, koje zaposelnicama kontinuirano omogućava edukacijuira, kako bi uvijek bili u skladu s najnovijim trendovima i pružali najbolje iskustvo svim generacijama. Kod različitih kozmetičkih tretmana koriste proizvode Afrodita Professional, DermiumLab, MyLamination, Selvert i druge velike brandove koji podižu kvalitetu usluge.
 
U ovoj svečanoj prigodi koja je okupila djelatnike, poslovne partnere, najvjernije klijente i prijatelje, nije izostala ni zahvala za vjernost dugogodišnjim djelatnicama studija Black & White, s darovima koje im je uručio investitor Stipo Milardović, kao i gospođi Teri, Brođanki koja je u deset godina rada salona, redovita klijentica barem dva puta tjedno. I upravo cijeneći tu lojalnost svojih klijenata, u studiju Black&White osnovali su BW klub, kroz koji možete ostvariti dodatne pogodnosti i popuste na cijene usluga i proizvoda.
 
  

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto