Brodski ronici organiziraju još jedan tečaj ronjenja

Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja za početnike prema standardima CMAS svjetske ronilačke asocijacije, kojega iznova organizira brodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia. Prijave za tečaj traju do 25. svibnja, kada tečaj i službeno počinje u 18 sati u prostorijama Kluba.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 11.05.2020
Brodski ronici organiziraju još jedan tečaj ronjenja


"U Klubu podvodnih aktivnosti Marsonia možete dobiti sve potrebne informacija o terminima nastave, praktičnih vježbi i slično, a vaš dolazak vas ne obavezuje na sam tečaj. Dođite, upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj. Dođite se upoznati sa ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsoniom uđite u ronilačke avanture", poruka je brodskih ronioca. 

Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Klub Podvodnih Aktivnosti Marsonia Slavonski Brod. Više informacija možete saznati putem maila kpamarsonia@gmail.com ili pozivom na broj mobitela 099/533 5423.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić