SB danas

Brodska norijada uz tradicionalnu povorku, ulice u centru grada bit će privremeno zatvorene

Brodska norijada uz tradicionalnu povorku, ulice u centru grada bit će privremeno zatvorene

 Grad Slavonski Brod i ove godine, povodom zadnjeg dana nastave u srednjoj školi, organizira prigodni program namijenjen za sve brodske maturante. Tako će se sutra, 26. svibnja 2023. godine s početkom od 18 sati, maturanti okupiti ispred svojih škola te će uz pratnju voditelja formirati povorku koja će se uputiti prema Trgu Ivane Brlić-Mažuranić gdje će se održati zabavno glazbeni program. Maturante će zabavljati brodska glazbena skupina „Bravo band“, a predviđeno trajanje programa je do 23 sata. Kako bi i ove godine obilježavanje završetka srednjoškolskog školovanja proteklo u najboljem redu, povorka će se održati uz pratnju sigurnosnih službi. Ove godine grad Slavonski Brod broji 983 maturanta, a svi građani su pozvani da ih sutra od 18 sati dođu podržati u što većem broju.

Privremeno zatvaranje prometa povodom Dana maturanata

Sutra će se 26. i 27. svibnja radi održavanja povorke maturanata u sklopu Dana maturanata, zatvoriti promet u sljedećim ulicama:

  • Ulica Petra Krešimira IV od raskrižja s Vukovarskom ulicom do raskrižja s Ulicom Đure Basaričeka u vremenu od 18,00 do 19,00 sati te od raskrižja s Vukovarskom ulicom do raskrižja s Ulicom Matije Gupca od 18,00 do 23,00 sata
  • Šetalište braće Radić u vremenu od 19,00 do 2,00 sata od raskrižja s Ulicom Tome Skalice do raskrižja s Trgom Stjepana Miletića.
  • Parkiralište na Trgu Stjepana Miletića između Caffe bara „Navigator“ i terase Caffe bara „City“ u vremenu od 6,00 do 23,00 sata, osim za potrebe dežurnih službi

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija