Brođanin Nenad Jagodić izabran za člana Upravnog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza

Nakon što je početkom listopada prošle godine izabran za predsjednika komisije svih sportaša u Hrvatskom motociklističkom savezu, naš Brođanin i dvostruki državni prvak u cestovnom motociklizmu Nenad Jagodić Jago izabran je na izbornoj skupštini 08.01.2021. godine na mjesto člana Upravnog odbora Saveza.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.01.2021
Brođanin Nenad Jagodić izabran za člana Upravnog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza


  U kraćem telefonskom razgovoru, Jagodić nam je potvrdio svoje imenovanje, te se prije svega zahvalio svim delegatima, predstavnicima klubova na jednoglasnom izboru, kao i predsjedniku saveza g. Stjepanu Peršinu koji ga je predložio na ovu visoku dužnost.

- Za mene osobno ovo je velika čast i drago mi je da su moje ideje i vizije prepoznate kao iskorak prema još boljim danima za hrvatski moto sport. Mi smo već u srijedu 21. siječnja u Križevcima imali prvu konstituirajuću sjednicu na kojoj smo imenovali Ivana Laftera za glavnog tajnika kao i tim najužih suradnika. Nadam se da ću opravdati iskazano mi povjerenje jer je pred nama veliki posao - istaknuo je Jagodić. 

Zanimalo nas je ima li novosti oko moto utrke u Slavonskom Brodu -  Da, utrka u Brodu koja je zbog korone odgođena u prošloj sezoni, dobila je potvrdu za održavanjem u ovoj godini. Kalendar natjecanja upravo je u izradi i nadam se da će Brođani i ostali posjetitelji vidjeti više od stotinu najbržih vozača u različitim kategorijama, najvjerojatnije krajem kolovoza  – zaključio je Jagodić.

Zadnje vijesti

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

Stručni studij Drvne tehnologije upisuje drugu generaciju studenata u Vinkovcima

Kako je baka Manda proslavila stoti rođendan!

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić