Brođani u ritmu salse

Sinoć je Brod plesao u ritmu salse, u vrhunskoj atmosferi vruće ljetne večeri.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 27.07.2013


Završetak „Brodskog glazbenog ljeta" bio je najbolji do sada, a za to su zaslužni Zagrebačka filharmonija pod vodstvom Alana Bjelinskog na čijem je repertoaru bila Sinfonia cubana.

Južnjački temperament na pozornici pokazao dobro poznati Ricardo Luque. Suradnja s mješovitim simfonijskim orkestrom "Sinfonia Cubana" za njega je bio logičan nastavak dosadašnje glazbene karijere u Hrvatskoj. Pred brodskom publikom zapjevao je i Luis Felipe de Armas-Luison. Kubanac osebujnog glasa koji je na vrhuncu svoje briljantne karijere u rodnoj Kubi, 90-ih preselio u Europu gdje živi i danas. Odgovorio je na vječno pitanje - zašto su Kubanci tako raspjevana i rasplesana nacija?

''Smatram da je to nešto prirodno, mislim da i klima određuje način kako se ljudi ponašaju, puno se vremena provodi na otvorenom, glazba se nosi u krvi, to je naš način života'', rekao je Luis Felipe de Armas-Luison.

Ovogodišnje „glazbeno ljeto“, s najboljim programom do sada i najbrojnijom publikom, dobar je znak da u budućnosti možemo očekivati vrhunske goste i priredbe.

Ovo je dokaz da se Brođani mogu „probuditi“ ako im se ponudi kvaliteta i dobra zabava, a to je sinoć uspjelo majstorima salse.

{youtube}Tb_nRBmR2-E|480|360{/youtube}

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana