Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4 headlineri 5. CMC 200 Slavonija fest

CMC 200 Slavonija fest se vraća u Slavonski Brod nakon godinu dana stanke uzrokovane pandemijom korona virusa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.07.2021
Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4 headlineri 5. CMC 200 Slavonija fest


 3. i 4. rujna Slavonski Brod će ugostiti brojne glazbene zvijezda, a ovoga puta festival se prebacuje iz Tvrđave Brod (zbog preuređenja) na popularni Poloj gdje se nalazi najljepša riječna plaža u Hrvatskoj. Mjesto je to gdje se često održavaju glazbene i ostale kulturne manifestacije, ali najveću produkciju sa sobom donosi upravo CMC 200 Slavonija Fest. Organizator se pobrinuo da publici pruži glazbeni užitak kakav se rijetko može čuti. Program festivala službeno je objavljen na festivalskoj press konferenciji održanoj danas u vrtu Croatia Recordsa u Zagrebu, a na kojoj su o festivalu govorili direktor CMC televizije Mario Kovač, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić te voditeljski par Dalibor Petko i Edina Pršić.

U petak 3. rujna organizira se CMC party, što je sami uvod u festivalski dio programa, a u sklopu kojeg će se održati niz koncerata zabavne glazbe. Nastupit će Džentlmeni, Tarapana Band, Učiteljice, Lidija Bačić Lille i Tri mušketira. U prijevodu večer koja će se itekako pamtiti, a koja će na Poloj dovesti prave ljubitelje zabavne glazbe.

5. CMC 200 Slavonija fest će se održati u subotu, 4. rujna također na Poloju, a headlineri su Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4, dok će prije njih festivalske nastupe imati Fluentes, Zebas, Komuna, Nela, One Possible Option i Bang Bang. Važno je za istaknuti kako ovo nije finalni popis izvođača koji će nastupiti na festivalu, a ostala imena bit će otkrivena u tjednima ispred nas.

Osim CMC Partyja i 5. CMC 200 Slavonija festa održat će se i niz popratnih sadržaja poput promocije diskografskih izdanja i festivalske press konferencije i to na raznim lokacijama u gradu, a o čemu će posjetitelji biti upoznati na vrijeme. Organizatori će se pobrinuti da festival bude održan u skladu s epidemiološkom slikom u Hrvatskoj.

5. CMC 200 Slavonija fest organizira CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada, a glavni medijski pokrovitelj je Laganini FM.

 

Zadnje vijesti

U petak u Zagrebu počinje Prvenstvo Hrvatske u olimpijskim disciplinama

Rafinerija nafte Brod više neće prerađivati sirovu naftu

U 10 ujutro 50-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 3,57 promila

FOTO GALERIJA

Putnici autobusa napustili Slavonski Brod

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod