Akcija izbora najljepših izloga u božićno-novogodišnjem ozračju

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda i ove godine u mjesecu prosincu provest će tradicionalnu akciju izbora najljepše uređenih izloga u gradu u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 06.12.2019
Akcija izbora najljepših izloga u božićno-novogodišnjem ozračju


 Sa tim u vezi gradska TZ poziva sve vlasnike trgovačkih i ostalih radnji da daju svoj doprinos blagdanskom ugođaju prigodnim uređenjem izloga. Iz gradske TZ zamolba prema građanima da ukoliko imaju saznanja o lijepo uređenim izlozima da o tomu izvijeste prosudbenu komisiju posredstvom Turističke zajednice, na telefon broj 035/ 203-696, svaki dan od 10 do 17 sati, ali najkasnije do petka 13.prosinca. Prosudbenu komisija, koja će obići i razgledati sve predložene izloge te potom izabrati najljepše uređene gradske izloge u blagdansko vrijeme,  uz predstavnike Turističke zajednice činit će i predstavnici županijske Gospodarske i Obrtničke komore.

Svečanost proglašenja najljepših gradskih izloga bit će upriličena na gradskom Korzu 27.prosinca tijekom koncerta Cecilije, a u okviru programa „Advent iz davnina“.

Zadnje vijesti

U petak u Zagrebu počinje Prvenstvo Hrvatske u olimpijskim disciplinama

FOTO GALERIJA

Putnici autobusa napustili Slavonski Brod

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod