43-godišnjak provalio u dva automobila

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su jučer (21. studenoga) dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, potvrdivši sumnju u kaznena djela teške krađe i računalne prijevare.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.11.2022
43-godišnjak provalio u dva automobila


 Naime, 43-godišnjak je u noći 17./18. studenoga u Slavonskom Brodu provalio u osobni automobil vlasništvo 24-godišnjakinje iz kojeg je otuđio bankovnu karticu.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je isti 18. studenoga (u dopodnevnim satima) u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, također provalio u automobil (vlasništvo 22-godišnjaka), iz kojeg je otuđio mobitel i tablet. Policijski službenici su otuđene predmete od osumnjičenika oduzeli te vratili oštećenom.

Protiv 43-godišnjaka slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

PROMETNA NESREĆA SA TEŠKO OZLIJEĐENOM OSOBOM

Na kolniku Županijske ceste 4126, jučer (21. studenoga), oko 18 sati, južno od mjesta Golobrdac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. 

Policijski službenici su očevidom utvrdili da se 68-godišnjak upravljajući traktorom sa priključenom neregistriranom prikolicom, nije kretao isključivo kolnikom, već je prešao na travnatu bankinu i sletio u odvodni kanal. 

U ovoj prometnoj nesreći traktorista je teško ozlijeđen, te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. U bolnici su uzeti potrebiti uzorci radi analize na alkohol, te će po dobivenim rezultatima policijski službenici protiv 68-godišnjaka podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

 

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto