Sizzling Hot Deluxe savršena je igra za početak ljeta

Ljeti više cijenimo jednostavnost i praktičnost nego u ostatku godine. Odmaranje, opuštanje i što manje kretanja recept su za preživljavanje ljeta koji prati većina ljudi. U takvom raspoloženju ne želimo igrati komplicirane igre s mnogo pravila i instrukcija, niti raditi bilo što previše umarajuće. Za zabavu je uostalom dovoljan jednostavan, a zabavan sadržaj. Slot igre prirodno se uklapaju u tu filozofiju, a neke više od ostalih.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.07.2022
 Sizzling Hot Deluxe savršena je igra za početak ljeta


Sizzling Hot Deluxe spada u jako popularne slotove iz Novomatic kolekcije. Ovaj online slot idealan je za sve ljubitelje klasičnih slot igara. Donosi sve što je dobro u originalu (Sizzling Hot) i podiže ga na još veći nivo, što možemo zaključiti iz dodatka "Deluxe". Grafički detalji i zvukovi su unaprijeđeni, ali osnovno iskustvo igranja i dalje je isto. Evo što očekivati od ove slot igre. 
 
Klasična slot igra u modernom ruhu
 
Razlog zašto ovu igru zovemo klasikom je njezin tradicionalniji izgled, gdje se za simbole koriste voćkice postavljene u 5x3 mreži. Drugim riječima, igra ima pet rola u tri reda. Sizzling Hot Deluxe je jednostavna igra bez pretjeranih, kompliciranih značajki, animacija i blještavila, a može se igrati preko računala, mobilnih uređaja i tableta. Dok neki vole komplicirane moderne igre, drugi više cijene jednostavnost. 
 
Voćkice su klasični simboli koje čak i laici poistovjećuju sa casinom i slot igrama. Njihova povijest seže do samih početaka slot igara, odnosno do davne 1907. godine kada su se voćkice prvi put pojavile u takozvanoj Operator Bell mehaničkoj slot mašini. Kako je kockanje za novac bilo zabranjeno, dobici na slot mašinama mogli su se zamijeniti za slatke žvakaće gume, predstavljene simbolima voća na slot mašinama. Od tada pa do danas, simboli voćkica ostaju najpopularniji, a koriste se čak i u najnovijim slot igrama.
 
Sizzling Hot Deluxe nastavlja tradicionalnu temu voćkica u modernom, digitalnom obliku. Za razliku od mnogih drugih slot igara, Sizzling Hot Deluxe ostao je vjeran svom izvornom konceptu i ne nudi ništa što nije već viđeno. Ipak, to ne znači da je ova igra dosadna. Ipak je riječ o modernoj slot igri u tradicionalnom ruhu.
 
Kako Sizzling Hot Deluxe funkcionira?
 
Sizzling Hot Deluxe ne izmišlja toplu vodu. Ako ste ikad isprobali bilo koju slot igru, onda će vam i ova biti potpuno jasna. Za one koji ipak nisu nikad igrali slot igre, riječ je o vrlo jednostavnom obliku zabavnog sadržaja koji se savlada u vrlo kratkom vremenu. Naravno, glavni cilj svake slot igre je osvojiti što veći dobitak, a to se radi tako da najprije odaberete visinu željenog uloga i pritisnete start tipku. Većina igara čak ima i auto spin opciju, odnosno automatske vrtnje, pa ne morate raditi doslovno ništa osim odabira uloga i prvog pokretanja rola. Ovisno o osvojenoj kombinaciji simbola, mogu se dogoditi dvije stvari - niste osvojili ništa i igra se nastavlja dalje, ili ste osvojili određeni iznos. Visina dobitka ovisi o nekoliko stvari, prije svega kombinaciji osvojenih simbola i visini uloga. I to je to. Ovako funkcionira gotovo svaka od tisuća dostupnih slot igara, bilo da je riječ o automatima ili online slot igrama.
 
Na bazi ove osnove, svaki izdavač igara nudi neke varijacije u smislu dodatnih značajki. Primjerice, Sizzling Hot Deluxe ima dodatnu značajku koja omogućuje duplanje dobitaka. Nakon dobitka, na mjestu gdje podešavate visinu uloga, pojavljuje se nova kućica gdje piše „Duplanje“. Klikom na nju, otvara se novi prozor. U njemu su crvene i crne karte, a vi jednostavno morate pogoditi na kojoj će se boji zaustaviti. Ispravan pogodak donosi dobitak i mogućnost daljnjeg duplanja. 
 

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto