Show

"Šarmeri" novim zabavnim hitom osvajaju i najhladnija ženska srca

 "Šarmeri" novim zabavnim hitom osvajaju i najhladnija ženska srca

Foto galerija

„Ti si ko vino“ novi je singl benda Šarmeri koji je mnogima poznat po svadbama i svirkama na brojnim drugim događanjima. Iza sebe imaju više od 1000 nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu, a upravo novom pjesmom žele skrenuti pozornost publike i na vlastite pjesme. A kada je u pitanju topla ljubavna priča poput pjesme „Ti si ko vino“, onda je sigurno da će doći do srca publike, pogotovo one ljepšeg spola. Iza pjesme stoji Dominik Šušković iz popularnog sastava OSDS (Od srca do srca), a videospot je smješten u snježne predjele Gorskog Kotara koji su bili najidealniji za ovu ljubavnu priču. Jer ljubav otapa i najdeblji led, odnosno osvaja i najhladnije srce, ako je iskrena i ljudska. Scenarij, produkciju i režiju videospota potpisuje Josipa Drenški iz Loree Studija, dok je montažu radio Filip Vrančić iz Filip Medija. 
 
„Ti si ko vino koje me opija, noćas si moja, moja i ničija. Na svaku bivšu dođeš mi ko premija, ti si ko zlato, a druge bižuterija“, refren je koji će vas osvojiti na prvo slušanje i odvesti na plesni podij, tamo gdje Šarmeri suvereno vladaju. Članovi benda su: Sandro (vokal), Dino (bas), Denis (gitara), Tomica (bubnjevi) i Goran (klavijature). 
 
Ovom prilikom bend se zahvaljuje United pop akademiji u čijem studiju je sniman dio spota, zatim Valera Vita Forest Houseu gdje se odigrava većina radnje spota, Loree Studiju i Sixt – Rent a Caru, bez kojih cijeli ovaj projekt ne bi mogao biti realiziran.
  
 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija