Oduzeta droga heroin, marihuana, amfetamin, kokain i tablete koje sadrže psihotropne tvari

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, prilikom redovitih nadzora (od 8. do 12. srpnja), od pet osoba u dobi od 22, 37, 56 i 68, oduzeli su razne vrste droga i to: 10,7 grama droge heroin, 3,10 grama droge marihuane, 1,8 grama droge amfetamin, 0,37 grama droge kokain, te 127 komada tableta koje se nalaze na popisu droga i sadrže psihotropne tvari.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.07.2022
 Oduzeta droga heroin, marihuana, amfetamin, kokain i tablete koje sadrže psihotropne tvari


U Slavonskom Brodu, na parkiralištu u Naselju Slavonija (8. srpnja, u 20.30 sati), policajci su od 22-godišnjaka oduzeli 0,37 grama droge kokain, protiv kojeg podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge. 

Dana 10. srpnja, u 8.40, na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom kontrole u suradnji policije i carine, od 68-godišnjakinje je oduzeto 34 tableta za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju, niti je prijavila policiji ili carini prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Od 56-godišnjakinje je dana 12. srpnja, oko 17 sati, oduzeto 138 komada raznih tableta sa popisa opojnih droga, za koje vlasnica također nije imala liječničku dokumentaciju, niti je prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku prijavila policiji ili carini. Protiv počiniteljica prekršaja slijede prekršajne prijave.
 
U Novoj Gradiški, dana 12. srpnja, u 14.15 sati, policijski službenici su kontrolirali 41-godišnjeg vozača automobila, od kojega su oduzeli 10,7 grama droge heroin, te protiv istoga podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto