'Kad se slonovi tuku, nastrada trava'

Umjesto u Opatovcu, prihvatni centar za izbjeglice u Slavonskom Brodu. Informacija koja već dva dana bruji javnošću, ali o kojoj je i dalje malo toga poznato.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 14.10.2015


A o izgradnji zimskog kampa danas je raspravljalo predsjedništvo Županijske skupštine, čiji je primarni razlog sazivanja bila činjenica da se u slučaju izgradnje kampa, kako je navedeno, sve odvija "pod velom tajne". Zbog čega je to tako pitaju se i HDSSB-ovci koji pak prozivaju gradonačelnika Dusparu da je lokaciju novog prihvatnog centra u Slavonskom Brodu upravo dogovorio na SDP-ovom predizbornom skupu.

"Taj isti politikant, koji je sklopio ugovor s vragom, pardon, s ministrima u Vladi Republike Hrvatske upravo u vrijeme predstave u Brlićki (jer očito je tada sklopljen konačni dogovor), misli da bi sada svi mi trebali šutjeti", rekao je Boro Grubišić, saborski zastupnik HDSSB-a na jutros održanoj konferenciji za medije. 

Saborski zastupnik HDSSB-a u svome obraćanju poslužio se i zanimljivim izrekama: "Kad se slonovi tuku, nastrada trava", pritom misleći na svjetske sile Ameriku i Rusiju te "Kud će suza nego na oko: Siromašne na siromašne", o izbjeglicama koje dolaze u iovako osiromašenu Slavoniju.

 

 

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto