Vijesti

“72 sata bez kompromisa” idući tjedan i u Slavonskom Brodu

“72 sata bez kompromisa” idući tjedan i u Slavonskom Brodu

 Mladi ste, sposobni, imate vremena i želite biti korisni i učiniti dobro djelo? Onda je volonterska akcija '72 sata bez kompromisa' odlična prilika. I ove jeseni održava se i u Slavonskom Brodu.

Međunarodni volonterski maraton „72 sata bez kompromisa“ uz još 14 hrvatskih gradova održava se i ove jeseni i u Slavonskom Brodu. I to već treću godinu zaredom. Prilika je to za učiniti dobro djelo za lokalnu zajednicu, posebno za sugrađane kojima potrebna konkretna pomoć. Prijave za sudjelovanje traju još samo ovaj vikend. 

Prijave za sudjelovanje u akciji krenule su prije tri tjedna. U odnosu na prošlu godinu kada je bilo oko 140 volontera, ove ih je godine znatno manje prijavljenih, pa organizatori još jednom pozivaju, javite se, imate vremena još tri dana. Javiti se mogu svi srednjoškolci, studenti i mladi od 15 do 35 godina, pojedinačno, u paru ili u grupi do 5 osoba.

Slavonskobrodski SKAC, studentski katolički centar glavni je organizator akcije za Slavonski Brod. No to ne znači da se u projekt ne mogu uključiti i svi oni koji nisu studenti, pa ni vjernici. Svi su dobrodošli, jer ljudska dobrota ne poznaje razlike.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija