Zbog problema oko posuđivanja novca 46-godišnjak napao 64-godišnjaka
Zbog problema oko posuđivanja novca 46-godišnjak napao 64-godišnjaka
Sumnjiči se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

 Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Naime, sumnjiči ga se da je jučer, 24. studenog oko 12 sati u Slavonskom Brodu, u dvorištu obiteljske kuće tjelesno napao 64-godišnjaka i teško ga ozlijedio, a zbog problema oko posuđivanja novca. 

Ubrzo nakon zaprimljene dojave, policijski službenici su pronašli 46-godišnjaka, te je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

POKUŠAJ RAZBOJNIŠTVA U SLAVONSKOM BRODU

Jučer, 24. studenog, oko 17.30 sati policija je zaprimila dojavu da je nepoznata ženska osoba, u trgovini na području Slavonskog Broda, pokušala počiniti razbojništvo nad 42–godišnjom trgovkinjom. Operativnim radom policijskih službenika, uhićena je 32-godišnjakinja, za koju postoji sumnja da je počiniteljica kaznenog djela razbojništva. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje nad uhićenicom.