VIDEO Brodsko glazbeno ljeto: I ove godine Brođani uživali u brojnim programima
VIDEO Brodsko glazbeno ljeto: I ove godine Brođani uživali u brojnim programima
Završilo je 29. Brodsko glazbeno ljeto.

I ove godine Brođani su uživali u brojnim programima koji su počeli 8. lipnja. Od Čarobnog Brodwaya, pa sve do koncetara na raznim gradskim lokacijama, građani su gotovo dva mjeseca uživali u različitim glazbenom žanrovima. Za kraj održan i koncert Cubisma i Jazz orkestra Hrvatske radio televizije. Brojne uspješnice iz dvadeset petogodišnje povijesti ovog sastava, obrađene su u jazz aranžmanu i odsvirane s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije koji iza sebe već ima brojne suradnje s popularnim glazbenicima. I do ove suradnje došlo je na njihovu inicijativu.

Bez obzira što koncert nije održan na platou, već u Kazališno-koncertnoj dvorani, bio je dostojan zatvaranja velike manifestacija kao što je Brodsko glazbeno ljeto koje je i ove godine Brođanima pružilo gotovo dva mjeseca raznolikoh sadržaja.

Velike koncerte kao što je ovaj Cubizma i Jazz orkestra HRT-a teško je zasjeniti, ali s obzirom da manifestacije sljedeće godine slavi trideseti rođendan, novi vrhunski programi svakako se mogu očekivati.