U studenome završetak kružnog toka u Osječkoj ulici
U studenome završetak kružnog toka u Osječkoj ulici
Očekivani završetak radova na izgradnji kružnog toka na križanju Osječke ulice i Sjeverne vezne ceste u studenom. Investicija vrijedna oko 3 milijuna i 700 tisuća kuna

 Radovi na izgradnji kružnog toka na križanju Osječke ulice i Sjeverne vezne ceste u Slavonskom Brodu uskoro bi trebali biti gotovi. Završetak radova predviđen je za studeni, a unatoč lošim vremenskim uvjetima posljednjih nekoliko dana, i stalnom prometovanju vozila, radovi na križanju Osječke ulice i Sjeverne vezne ceste, teku kako je planirano.

Riječ je o investiciji Hrvatskih cesta u iznosu od oko 3 milijuna i 700 tisuća kuna, za čiju je izvedbu predviđen rok od pet mjeseci. Najveći posao, ističu i izvođači, ticao se izmještanja podzemnih instalacija, na što je i utrošeno najviše vremena. Ostale su još vodovodne instalacije, a taj posao tek čeka izvođača radova.

Kada svi ti poslovi budu završeni, završena će biti i rekonstrukcija križanja državne ceste D423 I D514, točnije Osječke ulice i Sjeverne vezne ceste. Kružni tok na ovom mjestu, ističu iz Hrvatskih cesta, najbolje je prometno rješenje. 

Vozači se mole da, kad god je to moguće, ipak do završetka radova, izaberu neku drugu rutu.  

Kako izgledaju radovi pogledajte u prilogu SBTV-a!