U stravičnoj prometnoj nesreći poginuli su otac (38) i dvogodišnja kći iz Slavonskog Broda
U stravičnoj prometnoj nesreći poginuli su otac (38) i dvogodišnja kći iz Slavonskog Broda
U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 15 sati dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 Bregana- Lipovac kod Bukovlja dvije su osobe smrtno stradale. Kako doznajemo riječ je o Brođanima, ocu i kćerkici. Osobni automobil njemačkih registarskih oznaka pod još do kraja neutvrđenim okolnostima tijekom vožnje sletio je s kolnika, prevrnuo i zapalio.

 "Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja izašli su policijski službenici PU brodsko-posavske, vatrogasci i Hitna pomoć, te zamjenica županijskog Državnog odvjetnika. Očevidom je utvrđeno da je na sjevernom kolničkom traku A3 kod Bukovlja došlo do slijetanja automobila sa ceste na zelenu površinu, nakon čega je došlo do probijanja zaštitne žičane ograde, prevrtanja automobila na krov i zapaljenja. Možemo potvrditi da se radilo o osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka i da su u automobilu smrtno stradale dvije osobe" priopćeno je u ponedjeljak u PU brodsko-posavskoj. 

Obdukcijom će se utvrditi o kojim je stradalima riječ, što se policije tiče u odnosu na javnost identiteti stradalih (još) nisu poznati. Automobil je požaru u potpunosti izgorio, tek po završetku svih potrebitih radnji znat će se uzrok nastanka ove teške nesreće, rečeno je u PU brodsko-posavskoj. 

Neslužbeno se doznaje da su poginuli Josip Živić i njegova kći, stara nepune tri godine. Iza sebe su ostavili shrvane roditelje, odnosno, baku i djeda.

"Josip nam je rekao da s njom ide kod Suzane, svoje supruge, koja je bila kod svojih roditelja nekoliko ulica dalje od nas. Pitao je majku Katarinu kada će biti ručak da zna kada će se vratiti. Nisam ga puno zapitkivao, ali sam znao da je otišao Suzani da razgovaraju jer od svibnja ove godine imaju neke trzavice u braku. Inače njih su dvoje više od četiri godine u Njemačkoj. Moj je Josip tamo vozač, promijenio je i opremio stan, sve je činio kako bi njemu i obitelji bilo što ljepše. Svoju djevojčicu je volio više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s autoceste", kazao je za 24sata neutješni otac i djed Joza Živić (64).