U prometnoj nesreći teže ozlijeđen motociklist
U prometnoj nesreći teže ozlijeđen motociklist
U utorak, 8. svibnja u 18,50 sati u Novoj Gradiški dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

 Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 51-godišnji vozač osobnog automobila  započeo   skretanje u lijevo u smjeru kolnog ulaza, a da se prethodno nije uvjerio da skretanje može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, tako da nije uočio 31-godišnjeg vozača motocikla, koji ga je u tom trenutku bio pretjecao pa je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u  desni bočni dio motocikla, nakon čega je došlo da pada motocikliste s motorom na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla, kojem je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača osobnog automobila slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

Također, danas oko 12,15 sati u mjestu Ruščica došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali vozač osobnog automobila i vozač bicikla koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Prevežen je u bolnicu u Slavonskom Brodu. Očevid je u tijeku.