Tarik Filipović s hit monodramom "Ćiro" 9. listopada u Slavonskom Brodu
Tarik Filipović s hit monodramom "Ćiro" 9. listopada u Slavonskom Brodu
Tarik Filipović predstavlja svoju hit monodramu „Ćiro“ o životu Miroslava Ćire Blaževića 9. listopada u Slavonskom Brodu!

 Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će izvedena 9. listopada u Slavonskom Brodu, u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić-Mažuranić,  s početkom u 19 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske na prvu loptu priča o životu i karijeri trenera svih trenera!

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera.

Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. 

„Ćiro“ je Tarikov novi i originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja. 

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna mogu se kupiti u sustavu eventim.hr, Turističkoj agenciji Brod Turist i Caffe baru Sens.