Sigurno u prometu uz Slavonskobrodsku televiziju
Sigurno u prometu uz Slavonskobrodsku televiziju
Slavonskobrodska televizija i ove je godine provela akciju kojoj je cilj upozoriti i informirati školarce, njihove roditelje, ali i sve ostale sudionike u prometu, o važnosti pridržavanja prometnih pravila i propisa i sigurnosti djece u prometu.

 S osmijehom na licu, oni su danas počeli novo poglavlje u svojim životima. Prvi puta, sjeli su u školske klupe i sa zvukom školskog zvona, postali školarci. A kako bi sve uistinu i bilo tako, i ove se godine pobrinula Slavonskobrodska televizija. Jer prije no što ujutro sjednu u svoje klupe, mališane čeka put do škole. Danas su ih doveli roditelji, ali će mnogi od njih uskoro u školu ići sami. Kako bi u prometu bili pažljivi i snalažljivi, djelatnici Slavonskobrodske televizije podijelili su im edukativne letke "Mi volimo sigurne ceste".  Riječ je još jednoj u nizu akcija kojoj je je cilj sigurnost školaraca u prometu.

Osim letaka, Slavonskobrodska televizija kreirala je i promotivne spotove. U akciju su se uključile gradske, ali i brojne županijske osnovne škole. Vrijednost inicijative kao što je ova, prepoznala je i Općina Brodski Stupnik. 

Za sigurnost djece u prometu na prvi školski dan, kao i uvijek, pobrinula se i policija. Kišno jutro i brojni školarci, u gradu su prouzročili velike gužve, zbog čega je bilo još važnije paziti na sve sudionike u prometu. Policijska uprava Brodsko-posavska promet nadzirala je na čak 60 lokacija. 

Tako je ovom akcijom najmlađim đacima osiguran sigurniji i bezbrižniji put do škole.