Rotary club odabrao 9 dobitnika Nagrade izvrsnosti
Rotary club odabrao 9 dobitnika Nagrade izvrsnosti
Objavljen popis dobitnika nagrada Natječaja "Izvrsnost je IN" 2015. godine

 Na temelju Pravilnika o ustrojavanju i djelovanju Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary cluba Slavonski Brod, a na prijedlog Odbora za nagrađivanje, Rotary club Slavonski Brod na svojoj sjednici održanoj 7.12.2015. donio je Odluku o dobitnicima nagrađenih učenika i studenata. Ove godine nagrađeno je ukupno 9 izvrsnih učenika s područja Brodsko-posavske županije od ukupno pristiglih ukupno 38 prijava.

Stipendiju odnosno nagradu od 3 tisuće kuna dobili su studenti, Ana-Marija Đaković, Ivan Kocić, Tamara Balaić i Marina Kladarić, dok su nagrade u visini od 2 tisuće kuna učenicima dobili Ivan Tečer, Iva Šimović i Domagoj Lovrić. Najbolja učenica koja je ostvarila rezultate u izvannastavnim aktivnostima je Edita Kolovrat koja je dobila 2.500,00 kuna. Izvanrednu nagradu za najboljeg učenika ili studenta, dobila je Jelena Opačak, također iznos od 2.500,00 kuna.

Sredstva za Fond za nagrađivanje izvrsnosti osigurana su kroz kupovinu karata za Novogodišnji koncert održan prošle godine u organizaciji RC Slavonski Brod. 

"Radujemo se što je inicijativa našeg kluba o nagrađivanju najboljih naišla na prihvaćanje javnosti, kako bi se prave vrijednosti prepoznale i vrijedne i nadarene pojedince ohrabrilo na njihovom putu", ističe predsjednik RC Slavonski Brod Ivan Krajinović.