Prometna nesreća u Splavarskoj ulici, vozila se prevrnula na krov
Prometna nesreća u Splavarskoj ulici, vozila se prevrnula na krov
U Splavarskoj ulici, u Slavonskom Brodu, dana 4. siječnja, u 21.10 sati, dogodila se prometna nesreća i slijetanja dva automobila s kolnika.

 Naime, policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 21-godišnjak upravljao osobnim automobilom, švicarskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te u zavoju udesno započeo pretjecati osobni automobil koji se kretao ispred u istom smjeru, a kojim je upravljao 22-godišnjak. Prilikom izlaska iz zavoja i povratka u prometnu traku došlo je do udara prednjeg dijela jednog automobila u stražnji dio drugog automobila. Oba osobna automobila su potom sletjela s kolnika, preko travnate površine, biciklističke staze i nogostupa na površinu obraslu raslinjem, gdje je došlo do udara automobila (CH reg. oznaka) u stablo, te se vozilo prevrnulo na krov. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju ostalih okolnosti, dinamike nastanka prometne nesreće, te utvrđivanju brzine kretanja obadva vozila, nakon čega će podnijeti odgovarajuće prijave protiv prekršitelja mjerodavnom sudu.