Prijavite se na edukaciju o proizvodnji ljekovitog i aromatičnog bilja
Prijavite se na edukaciju o proizvodnji ljekovitog i aromatičnog bilja
CTR Vas poziva na sudjelovanje u besplatnoj edukaciji o proizvodnji aromatičnog i ljekovitog bilja u sklopu programa STRONGER TOGETHER – Product Development and Internationalization (ZAJEDNO JAČI – Razvoj proizvoda i internacionalizacija).

 Zbog povećanog interesa poduzetnika, produžuju se prijave za  besplatnu edukaciju za proizvodnju aromatičnog i ljekovitog bilja u sklopu programa STRONGER TOGETHER – Product Development and Internationalization (ZAJEDNO JAČI – Razvoj proizvoda i internacionalizacija).

PRIJAVE ➡➡➡➡ bit.ly/stronger-prijave

Rok za prijavu: 31/05/2019 12:00h (petak)

Modul 2: Edukacija o elektronskoj trgovini i B2B (business to business) počinje u ponedjeljak, 3.6.2019. s početkom u 9,00 sati u Poljoprivrednoj školi. 

Na edukacijama mogu sudjelovati svi oni (iz Brodsko - posavske županije i okolice) koji se na bilo koji način bave preradom, sakupljanjem i uzgojem ljekovitog, aromatičnog i mediteranskog bilja. Svim sudionicima je osiguran smještaj tijekom edukacije ukoliko ne žive u Gradu Slavonskom Brodu.

MODULI EDUKACIJE

Vodeći partner na projektu je Centar za razvoj Brodsko-posavske županije, a projektni partneri Asocijacija poslovnih žena Crne Gore, Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini, INOVACija Zadar te Sveučilište u Zadru. Vrijednost projekta je 979.309,91 EUR, a ukupan iznos sufinanciranja iznosi 831.434,09 EUR.