Preminuo 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda
Preminuo 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda
Preminuo 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći od 12. listopada

 U vezi prometne nesreće koja se dogodila (priopćenje 12. listopada), između Banićevca i Oblakovca, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, obavješteni su dana 14. listopada da je 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo dana 13. listopada u prostorijama KBC Osijek.

Kako što smo već izvijestili, očevidom je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, u 8.15 minuta, na Državnoj cesti D51, između Banićevca i Oblakovca. 

Pritom je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem automobila i prešao preko pune crte na suprotnu prometnu traku, kojom prilikom je došlo do udara u osobni automobil, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera. 

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Nažalost, 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo je dana 13. listopada u prostorijama KBC Osijek. 

Liječnička pomoć je pružena i 41-godišnjem vozaču, 38-godišnjakinji koja se nalazila na stražnjem sjedalu i 2-godišnjem djetetu, koje se nalazilo u sigurnosnoj dječjoj sjedalici, a koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice u Požegi.