Prate li Brođani rukometno prvenstvo?
Prate li Brođani rukometno prvenstvo?
Hrvatska rukometna reprezentacija plasirala se u drugi krug natjecanja na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu.

 Prve tri utakmice i nije obilježila lepršava igra na kakvu smo naviknuli, a ekipa SBTV-a provjerila je prate li Brođani prvenstvo te kako vide naše izglede na ovogodišnjem prvenstvu.

Početkom svake godine, rukomet dolazi u prvi plan. Naši rukometaši, nakon tri utakmice u prvoj fazi Svjetskog prvenstva u Egiptu kao prvoplasirani prošli su u drugi krug natjecanja. Presudila je jučerašnja pobjeda nad ekipom iz Katra. 

Prvenstvo prate i Brođani, a rukomet je sastavni dio naše sportske kulture.

U drugoj fazi natjecanja očekuje nas Bahrein, Argentina i Danska. Sve redom reprezentacije koje svakoj ekipi mogu pomrsiti račune. Probleme u našim dosadašnjim utakmicama vidi i trener Rukometnog kluba Brod te nekadašnji igrač Prve savezne lige u bivšoj državi, Senad Baranja.

Hrvatska reprezentacija opet ima problema i s ozljedama. Nedostaje nekoliko ključnih igrača, no mnogi se slažu, unatoče tome Danska i Hrvatska favoriti su za prolazak dalje.

Prva utakmica druge faze protiv Bahreina na rasporedu je danas u 18 sati, a rukomet je barem na trenutak zasjenio neke svakodnevne brige i probleme.

Nakon svih uspjeha koje su nam ovih godina rukometaši donijeli, podrška njima jamačno neće izostati.

Što Brođani kažu o igri Kauboja, a kako sve komentira Senad Baranja pogledajte u prilogu SBTV-a!