Poloj će ugostiti 2. Brodske amaterske igre
Poloj će ugostiti 2. Brodske amaterske igre
Nakon što su prve igre zbog raznolikosti sadržaja izazvale veliki interes te privukle velik broj građana Grada Slavonskog Broda, ali i sudionike iz drugih gradova,

 Savjet mladih je u suradnji s udrugama: Brodske mame, Studentski katolički centar, Usudi se, Zvuk Broda i Europski dom SB organizirao 2. Brodske amaterske igre koje će se održati 20. srpnja 2019. godine od 14 sati na Poloju. Pokrovitelji igara su Grad Slavonski Brod i Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti.

Igre su namijenjene svim uzrastima, stoga se može sudjelovati bez prijava, a oni koji se žele natjecati u kategoriji od 15 do 19 godina te u kategoriji od 20 godina nadalje neka se prijave na LINKU.

Kao i prethodne godine, pripremljen je bogat i raznolik program, a zainteresirani građani mogu sudjelovati u idućim sadržajima:

Prošle su godine na igrama prikupljena sredstva za obroke tijekom cijele godine za 23 djece u Africi. Ove godine će se uz to moći, u zamjenu za tombole, dati dobrovoljan prilog i za humanitarnu akciju "72 bez kompromisa" u kojoj sudjeluje velik broj mladih volontera s ciljem pomaganja građanima slabijeg imovinskog stanja i uređenja njihovih domova.