Otvoren Eurospin u Slavonskom Brodu
Otvoren Eurospin u Slavonskom Brodu
Slavonija dobila još jedno mjesto za Pametnu kupnju

 

Četrnaesta po redu Eurospin trgovina danas je otvorila vrata u Slavonskom Brodu, na adresi Petra Svačića 2B te tako, nakon Požege, postala novi dom Pametne kupnje u Slavoniji.

Brođani će odsad imati priliku kupovati Eurospinove robne marke i uvjeriti se u kvalitetu njihovih brendova, kao što su Puertosol sokovi i džemovi, ukusni dodaci jelima Sunny Nature ili posebne Amo Essere linije bez glutena i laktoze za kontroliranu prehranu.

Ekonomičnost prehrambenog te neprehrambenog asortimana te praktičnost uređenja samih poslovnica, glavne su vrijednosti Eurospinovog poslovanja i modela Pametne kupnje, što znači da kupac plaća samo kvalitetu proizvoda.


Vlastite robne marke

Hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena koji prodaje gotovo isključivo proizvode vlastitih robnih marki, vodi računa o navikama domaćih kupaca. U suradnji s mrežom hrvatskih proizvođača, na policama i svježim odjelima Eurospin trgovina svakodnevno su dostupni kvalitetni hrvatski proizvodi.


Više o aktualnoj ponudi, tjednim katalozima i novim otvorenjima pratite na Eurospinovoj web stranici te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.