Ostalo je još 8 dana za prijavu na Donacijsku utrku Lige protiv raka
Ostalo je još 8 dana za prijavu na Donacijsku utrku Lige protiv raka
Liga protiv raka Brodsko-posavske županije i Saucony škola trčanja Slavonski Brod 1. rujna zajednički organiziraju donacijsku utrku 'Znanjem i prevencijom do zdravlja'. Utrka se organizira u sklopu istoimenog projekta kojega provodi Liga u cilju prikupljanja sredstava za nastavak rada i promoviranja zdravih životnih navika, po čemu je i jedinstvena.

 Prijave za Donacijsku utrku zaključujemo 15. kolovoza, a ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresirane da se prijave. Ovom javnozdravstvenom akcijom želimo potaknuti sve na razmišljanje o potrebi usvajanja zdravih životnih navika čime ujedno i preveniramo nastanak malignih bolesti.

Prijava i dobivanje startnog broja ujedno znači i kompletnu zdravstvenu logistiku (mjerenje tlaka, šećera u krvi, dermatološki pregled, vršni protok zraka) gdje će stručni timovi svojim savjetima biti na raspolaganju svim sudionicima, a za promociju i savjetovanje vezano za zdravu prehranu tu su domaći OPG-ovi. 

Svaki sudionik svojim startnim brojem ujedno sudjeluje u tombolama koje su omogućili brojni sponzori, a svaki sudionik ima jednaku šansu za dobitak. Za sve sudionike utrke osigurane su medalje na dolasku do cilja, startni broj, okrijepa na stazi i nakon utrke brojne nagrade kao i koncert Mie Dimišić koji će se održati u 12 sati ispred SD Vijuš.

Osim što uključivanjem u ovu utrku činite dobro djelo, ovo je prilika za aktivnost i dobru zabavu cijele obitelji u koju su uključena djeca kojoj od najranijih godina naglašavamo važnost fizičke aktivnosti. Okupite svoju obitelj, prijatelje, kolege s posla i sve ljubitelje trčanja ili one koji će to tek postati i budite dio jedinstvene utrke koja ima posebno značenje.

Prijave za utrke odraslih i djece moguće su na web stranici Lige protiv raka BPŽ pod kategorijom novosti. 

Start utrke: ispred Sportske dvorane Vijuš

Vrijeme utrka:

9 sati – dječje utrke – startnina 10 kn

10 sati – utrke odraslih (5 i 10 km) – startnina 100 kn

Datum utrke: 01.09.2018.

Mjerenje vremena obavlja 99 Balona Timing.

Uplate startnina moguća je putem žiro računa Lige: 2340009-1100014340, IBAN HR1823400091100014340(PBZ)

U opis plaćanja upisati ‘Donacijska utrka’ te ime i prezime trkača. Prijave su pravovaljane nakon uplate zaključno s 15. kolovoza, 2018.

Kontakt osoba za informacije: 

Ivana Juričić Boić, mr. pharm  099/216-7181